Thursday, July 14, 2011

Sims Generations 3

        

                                                 

Οφείλω να ομολογήσω ότι λατρεύω τα παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας, πόσο μάλλον τα sims. Μπορώ για ώρες να παίζω χωρίς να βαριέμαι αλλά ευτύχως μπορώ επίσης να βάζω όρια στη σπατάλη του ελεύθερου χρόνου μου. Χρυσή τομή ; πείτε το και έτσι.

Πρόσφατα λοιπόν κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το Sims 3 Generations , ένα expansion pack  επιπλέον που υπόσχεται μια simζωή στο έπακρο.

Εάν έπρεπε να του βάλω αστέρια , θα ήταν 2-3/5 και όλο αυτό διότι έδωσα 29€ για να έχω λειτουργίες και δραστηριότητες που στο Sims 2 συμπεριλαμβάνονταν στο βασικό παιχνίδι. Οι ηλικίες που “επηρρεάζονται” περισσότερο είναι η παιδική και η εφηβική. Όσο μεγαλώνεις δηλαδή τόσο νιώθεις ότι έδωσες τσάμπα χρήματα.

Τα παιδιά μπορούν να μεταμφιεστούν, να πάνε εκδρομές με το σχολείο τους , να γραφτούν σε οικοτροφείο και να γυρίσουν όταν ενηλικιωθούν, να συμμετέχουν σε εξωσχολικές δραστηριότητες, να παίξουν στην παιδική χαρά και στο δεντρόσπιτο, να κάνουν νεροτσουλήθρα και στο τέλος να αποκοιμηθούν ενώ ο ένας γονέας τους διαβάζει παραμύθι. 

Στην εφηβεία δεν μπορούν να οδηγήσουν παρά μόνο εάν τους κάνει μαθήματα κάποιος ενήλικας ενώ μπορούν να πάνε στην ετήσια σχολική χοροεσπερίδα (prom) καθώς και να διοργανώσουν κρυφά εφηβικό πάρτυ ενώ οι γονείς λείπουν σε διακοπές. Μπορούν επίσης να κάνουν φάρσες αλλά θα λάβουν επίπληξη από τους γονείς τους.

Η ενήλικη και υπερήλικη ζωή είναι γενικά πιο παρατημένες.

Ποια η γνώμη μου ;

Τα χρήματα που έδωσα σίγουρα δεν ανταποκρίνονταν στο τι μου παρείχε το παιχνίδι. Περίμενα περισσότερα αντικείμενα αλλά και επιλογές όπως και δραστηριότητες αλλά έμεινα πλήρως απογοητευμένη. Εύχομαι το επόμενο expansion pack να είναι καλύτερο και να με δικαιώσει.

Ποια η γνώμη σας  ;

No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...