Thursday, June 23, 2011

Το καλοκαίρι ήρθε! Πάμε παραλία!

Αγαπητοί αναγνώστες και αναγνώστριες,

Πρέπει να απολογηθώ για αυτήν την απουσία μου. Λόγω εξετάσεων βλέπετε δεν είχα χρόνο για να ανανεώνω το αγαπημένο σας site μόδας, ας μην ξεχνάμε ότι είμαι μόνο 15 χρονών και πρέπει να διαβάζω και εγώ σαν καλό παιδί. Δεν ξέχασα το lamogue απλά είπα να κάνω ένα διάλειμμα και να επιστρέψω δριμύτερη. Η επιστροφή λοιπόν είναι γεγονός! Το Lamogue θα επιστρέψει στους κανονικούς του ρυθμούς με ημερήσιες δημοσιεύσεις και ενημερώσεις από τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς αλλά και με συνεντεύξεις από τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες.

Το μήνυμα της απολογίας κάπου εδώ τελείωσε, αρχίζει το κανονικό ποστ.

Φιλάκια σε όλους και όλες σας και μείνετε συντονισμένοι-ες !

Νότα

Μπορεί εδώ στην Αθήνα ο καιρός να θυμίζει περισσότερο από άλλοτε φθινόπωρο όμως είναι καλοκαίρι! Σε λίγες μέρες θα μπει ο Ιούλιος! Kαλοκαίρι στην Ελλάδα χωρίς καύσωνα δεν νοείται. Τι θα βάλουμε φέτος στη καυτή πόλη ; Τι είναι στη μόδα ?

 

image

Φούστες φούστες φούστες! Καλοκαίρι χωρίς φούστα γίνεται? Ανάλαφρες δροσίζουν τα ποδαράκια μας και τραβούν βλέμματα και βλέμματα. Συνδυάζονται σχετικά εύκολα ειδικά αν είναι ψηλόμεσες. Εάν δεν έχετε και τόσο καλλίγραμμα πόδια επιλέξτε αέρινες φαρδιές φούστες σε μιντι μήκος. Εάν έχετε μεγάλη περιφέρεια οι αεράτες και σε σχήμα τουλίπας θα δουλέψουν για εσάς.

image

Παντελόνια. Ναι μπορεί να είναι από τις τελευταίες σας επιλογές το καλοκαίρι αλλά τι να φορέσεις στη δουλειά? Το μίνι σορτσάκι και τη σαγιοναριτσα? Εεε οχι! Αέρινα φαρδιά σε ανοιχτά χρώματα παντελόνια που επιμηκύνουν τα ποδιά και καλύπτουν τυχόν ατέλειές τους. Συνόδεψε με πλατφόρμες φλατ και στενή μπλουζίτσα από πάνω. Εάν επιλέξεις ζώνη, μόνο λεπτή και μικρή.

image

Αναμφισβήτητα η πρώτη επιλογή σου τις καυτές ημέρες είναι ένα σορτς. Μπορεί να είναι αποκαλυπτικό αλλά δεν ζεσταίνεσαι βρε παιδί μου και όσο να ‘ναι νιώθεις και ultra sexy. Εάν έχεις μεγάλη κοιλίτσα τότε στενό τζιν σορτσάκι και φαρδύ t-shirt ή πουκάμισο θα καλύψουν, απόφυγε αξεσουάρ που τραβάνε την προσοχή σε εκείνο το σημείο. Εάν έχεις μεγάλη περιφέρεια ή μπουτάκια διάλεξε ένα μονόχρωμο φαρδυ-baggy style σορτσάκι με μία κολλητή μπλούζα και αξεσουάρ στο πάνω μέρος.

 

image

Καλοκαιρινά φορεματάκια. Σε ξελασπώνουν! Το φόρεμα, παπούτσια, τσάντα άντε και κανένα αξεσουάρ και είσαι έτοιμη να καταπλήξεις τα πλήθη. Σε ανοιχτά ή φλούο χρώματα μπορούν είτε να σε απογειώσουν είτε να σε καταστρέψουν. Εάν λοιπόν είσαι γενικά γεματούλα επέλεξε μονόχρωμα και απλά ριχτά φορέματα με πλατφόρμες και μικρές τσάντες. Εάν έχει γεμάτη περιφέρεια διάλεξε κολλητά μονόχρωμα χωρίς σχέδια ή μοτίβα και κόσμησε με αξεσουάρ το πάνω μέρος του σώματός σου. Εάν έχεις κοιλίτσα αμπίρ και κρουαζέ θα κάνουν την δουλειά τους. Εάν τα πόδια σου δεν μοιάζουν με αυτά της Σκλεναρίκοβα, τότε φόρεσε τα σε μίντι μήκος.

Συνολάκια για να εμπνευστείτε

 

image

Απαλά χρώματα και απλό ντύσιμο για μια βόλτα στη πόλη. Μπορεί να φορεθεί άνετα και βράδυ διαλέγοντας μια εσάρπα και πιο βραδυνά παπούτσια. Γενικά όμως να αποφεύγεις τα εξωφρενικά ψηλά παπούτσια με σορτσάκι καθώς θα φαίνεσαι ολίγον τι αλλόκοτη.

image

Πάλι σε παλ αποχρώσεις φόρεμα που φοριέται σε επαγγελματικά αλλά και προσωπικά ραντεβού από το πρωί εώς το βράδυ. Κολακεύει τους περισσότερους σωματότυπους καθώς είναι Bandage.

Αυτά από εμένα. Εσύ τι θά βάλεις τελικά;

No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...