Friday, June 24, 2011

Ολόσωμες φόρμες! Φέτος θα φορεθούν πιο πολύ και από τα μαγιώ !

 

Τις προηγούμενες χρονιές μπορεί να ήταν καταχωνιασμένες στα τελευταία συρτάρια, κρυμμένες στα πίσω πίσω ράφια και στα μαγαζιά να μην υπήρχε ούτε μια για δείγμα. Αλλά φέτος επιστρέφουν δυναμικά και έχουν την τιμητική τους ασυζητητί.

Σε διάφορα μήκη, σχέδια, κοψίματα και χρώματα είναι αυτές που σου λύνουν τα χέρια καθώς συνδυάζονται εύκολα. Πάνε όμως όλα τα είδη σε όλες μας? Η απάντηση είναι όχι.

  • Εάν είσαι γεματούλα αλλά ψηλή διάλεξε μια μονόχρωμη φαρδιά φόρμα και συνόδεψε με πλατφόρμες. Χρησιμοποίησε αξεσουάρ στο πιο αδύνατο σημείο του σώματός σου.
  • Αδύνατη με κοιλίτσα ; Αγόρασε αυτές που έχουν τη ζώνη πολύ χαμηλά και εάν έχεις καλλίγραμα πόδια διάλεξέ τες σε μίντι ή μίνι μήκος.
  • Μεγάλη περιφέρεια; Χωρίς prints μονόχρωμη, διάλεξε την σε στραπλες και φόρα εντυπωσιακά σκουλαρίκια ή κολιέδες για να τραβήξεις την προσοχή στο λαιμό και το μπούστο σου.
  • Εάν είσαι μινιόν διάλεξε κοντές φόρμες με σχέδια και συνόδεψε με ψηλές πλατφόρμες. Απόφυγε τις μακριές καθώς θα “χαθείς” μέσα στο ρούχο.

Πότε φοριούνται ;

Φοριούνται από το πρωί εώς και το βράδυ! Το πρωί στη δουλειά, το απόγευμα στη βόλτα σου, το βράδυ στο club. Ακόμα και σε γάμο που είσαι επίσημα προσκεκλημένη μπορείς να διαλέξεις ολόσωμη φόρμα αρκεί το ύφασμα της να είναι πιο “βραδυνό” πχ σατέν.

Πως φοριούνται ;

Κυρίως με φλατ αλλά και με πλατφόρμες σε καθημερινές εξόδους. Το βραδάκι μια γόβα ΄΄η ένα ζευγάρι πέδιλα ταιριάζει εξίσου καλά. (Μην ξεχνάμε την εντυπωσιακή εμφάνιση της Cameron Diaz με ολόσωμη φόρμα. )

 

Τι χρώμα να επιλέξω ;

  • Εάν είσαι ψηλή και αδύνατη τότε μπορείς να υποστηρίξεις άφοβα όλες τις επιλογές από πολυχρωμα prints εώς μονόχρωμες σκέτες φόρμες.
  • Εάν είσαι ψηλή και γεματούλα περιορίσου σε μονόχρωμες φόρμες.
  • Έάν είσαι μινιόν τότε φόρμες με prints και σε μίνι μήκος.
  • Εάν είσαι λίγο κοντούλα και γεματούλα τότε μονόχρωμες φόρμες σε φαρδιά γραμμή.

 

Ιδέες για συνολάκια

01

Σε λίγο πιο κασουαλ στυλ για τον πρωινό σου καφέ.

 

 

02

Σατέν ύφασμα σε συνδιασμό με την φανταχτερή στέκα μπορεί να φορέθεί σε΄βάφτιση ή γάμο η ακόμα και σε μία έξοδό σου.

 

 

03

Πάλι ένα βραδυνό σύνολο. Φανταχτερά παπούτσια, σκέτη μπεζ φόρμα που έχει ανάγκη από χρώμα και αξεσουάρ για να σπάσει την μονοτονία της.

 

04

Μπορεί να φορεθεί στη δουλειά και σε βόλτα.

 

05

Για τις πετιτ μας με πλατφόρμεςσε απλή φόρμα και χαμηλή μπαρέτα για να επιμηκύνουν τα πόδια και μια ούλτρα ρομαντική πουά φόρμα.

Αυτά για τις φόρμες. Εσύ πόσες θα αγοράσεις φέτος;

2 comments:

  1. ρε παιδια οκτωμβρη μηναοριεται σατεν φορμα σε γαμο με σακακι ?και γοβεσ?

    ReplyDelete
  2. Δες την ημερομηνια δημοσιευσης σε παρακαλω πολυ. Ευχαριστώ.

    ReplyDelete

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...