Thursday, March 31, 2011

Wednesday, March 30, 2011

Converse Shoes Tribute

How to wear converse and impress ?

Ntynomai.gr -Διαγωνισμός: Δωροεπιταγές 300€ για αγορές από το Buldoza.gr

To ntynomai.gr διοργανώνει έναν διαγωνισμό που νομίζω οτι μας αφορά όλες!!!! Εάν είστε fashionista και θα θέλατε να κερδίσετε δυο δωροεπιταγές των 300 ευρώ τότε δηλώστε συμμετοχή αμέσως !
ΚΛΙΚ εδώ για περισσότερες πληροφοριες!
Από το ntynomai.gr


Vogue covers tribute


Saturday, March 26, 2011

Tea party : What to wear ?

Are you invited to a tea party and you don’t know what to wear to be appropriately dressed and following the dress code? Here are some outfits I created for you. Focus on soft light colours, lace and soft floral, wear vintage dresses or ruffled blouses. It depends on your taste of style. Just don’t wear something too short or too revealing.
Long gloves, pearl necklaces, feminine dresses, flowery things, bows, ruffles and basically anything 1700’s enough.
Background Information
The term tea party derives from the movement that Americans had done to protest against English people who had very high taxes, so they gathered in the port and destroyed all the English boats which were carrying English tea.
Though when we hear tea party, we refer mainly to an English custom in 1800s. At that time the people where taking only two meals, a big breakfast and a dinner , so in the middle of the day they were hungry. Upper class hostesses decided to prepare snacks, high tea and invite their friends. During the Industrial Revolution middle class families were organizing tea parties as well.
Tea party is for you to enjoy the company of your friends, talk, gossip, celebrate your new hair colour , in the afternoon just before Dinner time. Nowadays, in my country, at least, at that time, people meet their friends at the local cafeterias and chat about the news of the day. Why not exchange to organising tea parties?
Outfits
χωρίς τίτλο
This lace dress is quite feminine, the shoes are very pretty and the bag comes to add a very feminine pink to the outfit.
teaparty01
If you are going to a tea party immediately after work I suggest you to wear this outfit.
teapartry
The bow is very well suited with the whole party theme.
teapourty
Ruffles and a touch of colour by the shoes and the bag.
 teairty
The earrings are amazing! The shirt bears resemblance of 1700s.
 teaparty

Another lace dress with pearl necklace.
Remember :
  • You are influenced by what I said before but don’t really copy those things, just adjust them to your style.
  • Do not wear anything TOO short or TOO long.
  • Black and red as colours are banned.

Friday, March 25, 2011

13η Ελληνική Εβδομάδα Μόδας - πρόγραμμα





Πότε ; Από τις 30 Μαρτίου εως 3 Απριλίου

Πού ; Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, κτίριο «Κωστής Παλαμάς»
Πειραιώς 100, Γκάζι

Το επίσημο πρόγραμμα της Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας :




Shoes photos










Tumblr_lep6m48tfn1qarz3do1_500_large_large
Tumblr_lij301swex1qhpf9yo1_500_large
Tumblr_lij3bdweta1qhpf9yo1_500_large
Tumblr_lij3f5wucr1qhpf9yo1_500_large
Tumblr_li0yd1f9vz1qfu55lo1_400_large


Tumblr_lidgjmhoey1qh4jqqo1_500_large
_mg_2984_138632227_large
Tumblr_lhiucwgpwq1qzk98bo1_500_large
Tumblr_li113u03hx1qzrxcf_large
Tumblr_lifqdxakho1qh9v82o1_500_large
Tumblr_lihrbehou71qfbkm9o1_500_large
Tumblr_liiwkds6ln1qdn4nso1_500_large
12989770221997_large
Tumblr_lil6lk9dyt1qcxwtdo1_500_large
35279_137261209638155_127006150663661_241065_3675749_n_large
Tumblr_lhttfymewr1qdo1m6o1_500_large_large
Foxy-8_large
Love-is-greatlove-is-4_large

Fashion Inspiring Photos










1153388_5517057260_2c00d5af4d_z_large

Συνέντευξη με την Ourania Kay











Ourania Kay: Η γυναίκα πρέπει να τολμά

H σχεδιάστρια Ourania Kay μιλάει στην Νότα Γυδάκου , ιδιοκτήτρια του Lamogue , για τις κολεξιον της και τις προσωπικές της απόψεις!
Η περσινή νικήτρια του AXDW βραβείου - Best Catwalk - (μας μάγεψε πέρυσι με την κολεξιόν της, το έκανε και φέτος και σκοπεύει να το κάνει και στην επόμενη AXDW)   έχει σπουδάσει 3 χρόνια στην ESMOD Paris και στο Metropolitan στο τμήμα Χρηματοοικονομικών  , και είναι στυλίστρια, σχεδιάστρια και σύμβουλος αγορών!
Έχει εντυπωσιάσει με τις κολεξιόν της καθώς αυτές έχουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα που συνδυάζουν μεταλλικά “άγρια” χρώματα κρατώντας όμως τα ρούχα κομψά.  Σε παλαιότερη συνέντευξη εμφανίστηκε αισιόδοξη σχετικά με τις αντιγραφές στον χώρο της μόδας στην ελλάδα. Για να δούμε τι είπε στο Lamogue.



“Ο κάθε άνθρωπος έχει το στυλ του. Δεν μπορούν όλοι να ασχολούνται όλη μέρα με το ντύσιμο, τις επιταγές της μόδας και τα περιοδικά life and style.”
από συνέντευξη της στο stylewatch.gr


Τι σας ώθησε στο να γίνετε σχεδιάστρια;
Αρχική μου ώθηση υπήρξε η αγάπη μου για το ρούχο, ως καταναλωτής. Στην πορεία, ωθήθηκα από την αγάπη μου για την δημιουργία των ρούχων, ως κατασκευαστής.

Ποια η φιλοσοφία σας σχετικά με την μόδα? Είναι ένας τρόπος έκφρασης, τέχνη;
Θεωρώ πως σίγουρα είναι τέχνη. Παράλληλα όμως, είναι και μία ανάγκη για δημιουργία. Το να παρακολουθείς την ιδέα σου να περνάει ένα ένα τα στάδια και τελικά να υλοποιείται, σου δίνει τεράστια ικανοποίηση, ειδικά όταν το αποτέλεσμα ξεπερνάει την αρχική σου ιδέα. Ειλικρινά είναι μοναδικό αυτό το συναίσθημα.

Στην παρουσίαση των κολεξιόν σας δίνετε ιδιαίτερη σημασία στη μουσική, στην παρουσία, στα μοντέλα, στο εισαγωγικό βίντεο ή πιστεύετε ότι εάν τα ρούχα είναι ωραία τα άλλα δεν παίζουν ρόλο;
Εάν κάποιος παρακολουθήσει τα show μου θα δει πως δίνω μεγάλη σημασία στην μουσική και στο οπτικό κομμάτι. Σίγουρα η μεγαλύτερη βαρύτητα πέφτει στα ρούχα και την ποιότητά τους, ωστόσο η επίδειξη είναι ένα ολοκληρωμένο γεγονός στο οποίο όλα πρέπει να είναι συντονισμένα και συνυφασμένα με το concept, προκειμένου να δώσουν μία άρτια εικόνα στον θεατή.

Εάν μπορούσατε να φοράτε μόνο δυο χρώματα κάθε μέρα ποια θα ήταν αυτά;
Μαύρο (αναμενόμενη απάντηση κρίνοντας από τα show μου)
Και το λευκό.
Ίσως τελικά είμαι άνθρωπος των άκρων.

Εάν τα ρούχα σας ήταν ένα είδος μουσικής ποιο θα ήταν;
Μία συμφωνία με βιολιά…

Ποιος ο ορισμός της επιτυχίας στο χώρο της μόδας για εσάς?
Επιτυχία για μένα στον χώρο της μόδας είναι να μην έχει ποτέ κανείς να πει κάτι αρνητικό για τα ρούχα μου όσον αφορά στην ποιότητά τους προκειμένου να μπορεί ο αγοραστής να τα ευχαριστιέται για πολλά χρόνια.


Μόδα και στυλ? Ποια η διαφορά? Τι έχετε να πείτε?
Μόδα είναι το γενικό μοτίβο που υποκινεί τους ανθρώπους να ντύνονται πανομοιότυπα, ενώ στυλ είναι να ακολουθείς την μόδα με τον προσωπικό σου τρόπο κάνοντάς σε να ξεχωρίζεις.
Τέλος, μια ευχή για το blog μας.
Εύχομαι να μπορείτε πάντα να δίνεται βήμα στους νέους να ενδιαφέρονται και να αγαπούν την μόδα. Αδιαμφισβήτητα, τα blogs είναι μία μεγάλη βοήθεια επικοινωνίας για εμάς τους σχεδιαστές.

















Το Lamogue θέλει να ευχαριστήσει πολύ την Ourania Kay για την συνέντευξη.

Thursday, March 24, 2011

Η makeup artist Λένια Κωνσταντιλάκη μας συμβουλεύει για τις νέες τάσεις του μακιγιαζ













Μακιγιαζ ανοιξη/καλοκαιρι 2011!

Κάθε εποχή οι τάσεις του μακιγιάζ αλλάζουν με διαφορετικό τρόπο ώστε να συμβαδίζουν με τις τάσεις της μόδας και της εποχής.Μέσα απο το μακιγιάζ και την μόδα έχουμε την δυνατότητα να αλλάξουμε τον ευατό μας και παράλληλα και την διαθεση μας.
Το σημαντικότερο όμως απ'όλα ειναι να διαλέγουμε ρούχα και μακιγιάζ ανάλογα με την προσωπικότητα μας και το στύλ μας.
Μέσα απ'όλα αυτα πρέπει να νιώθουμε άνετες με ωραία ψυχολογία και να αναδεικνύουμε τα προσόντα μας.
Οι προτάσεις για το μακιγιάζ για την άνοιξη/καλοκαίρ 2011 είναι:
Η Λένια, πολύ καλή φίλη του Lamogue, μας συμβουλεύει πως να βαφτούμε το Καλοκαίρι και την Άνοιξη που έρχεται. Αποκλειστικά στο Lamogue μάθετε πρώτες ! 
ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΧΕΙΛΗ:Οι αποχρώσεις στα χείλη φέτος ήρθαν για να σας ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας και την σεξουαλικότητα σας.Έντονα κόκκινα,λαμπερά πορτοκαλί & ζεστά ροζ όλα στην διαθεσή σας για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σας.
Καλύτερα να προτιμήσετε τα έντονα ματ όμως κραγιόν,και το υπόλοιπο μακιγιάζ του προσώπου σας να είναι σε φυσικές αποχρώσεις





ΕΝΤΟΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ
Όπως είδαμε και στίς επιδειξεις μόδας διασήμων οίκων τα χρώμματα φέτος συνεχίζουν να έχουν σημαντικό ρόλο.
Τα μάτια τονίζονται με τολμηρές φωτεινές αποχρώσεις όπως πορτοκαλί,πράσινες,μπλέ & ρόζ σκιές.Ιδανική επιλογή για τις βραδινές σας εξόδους που όμως επιβάλλεται άψογο δέρμα & άχρωμα χείλη.







μακιγιαζ ανοιξη/καλοκαιρι 2011!



Κάθε εποχή οι τάσεις του μακιγιάζ αλλάζουν με διαφορετικό τρόπο ώστε να συμβαδίζουν με τις τάσεις της μόδας και της εποχής.Μέσα απο το μακιγιάζ και την μόδα έχουμε την δυνατότητα να αλλάξουμε τον ευατό μας και παράλληλα και την διαθεση μας.
Το σημαντικότερο όμως απ'όλα ειναι να διαλέγουμε ρούχα και μακιγιάζ ανάλογα με την προσωπικότητα μας και το στύλ μας.
Μέσα απ'όλα αυτα πρέπει να νιώθουμε άνετες με ωραία ψυχολογία και να αναδεικνύουμε τα προσόντα μας.
Οι προτάσεις για το μακιγιάζ για την άνοιξη/καλοκαίρ 2011 είναι: 


ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΧΕΙΛΗ:
Οι αποχρώσεις στα χείλη φέτος ήρθαν για να σας ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας και την σεξουαλικότητα σας.Έντονα κόκκινα,λαμπερά πορτοκαλί & ζεστά ροζ όλα στην διαθεσή σας για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σας.
Καλύτερα να προτιμήσετε τα έντονα ματ όμως κραγιόν,και το υπόλοιπο μακιγιάζ του προσώπου σας να είναι σε φυσικές αποχρώσεις

ΕΝΤΟΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ:
Όπως είδαμε και στίς επιδειξεις μόδας διασήμων οίκων τα χρώμματα φέτος συνεχίζουν να έχουν σημαντικό ρόλο.
Τα μάτια τονίζονται με τολμηρές φωτεινές αποχρώσεις  όπως πορτοκαλί,πράσινες,μπλέ & ρόζ σκιές.Ιδανική επιλογή για τις βραδινές σας εξόδους που όμως επιβάλλεται άψογο δέρμα & άχρωμα χείλη.

SMOKEY ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ:
Φαίνεται οτι το smokey μακιγιάζ στα μάτια εξακολουθεί να είναι στην μόδα ακόμα και την άνοιξη και το καλοκαίρι,οι τόνοι απο το χειμωνιάτικο smokey αλλάζουν εντελώς και την θέση των σκούρων χρωμμάτων πέρνει το λαμπερό χρυσό,το παιχνιδιάρικο μωβ,το αισθησιακό μπλέ.

ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ:
Τέλος,δεν μπορούμε να παραλείψουμε το κατά εξ ακολούθησιν κλασσικό μακιγιάζ το οποίο τονίζει όλα τα πρόσωπα & τα χαρακτηριστικά εξαιτίας της λάμψης που προσφέρει & το εκπληκτικό αποτέλεσμα.


SMOKEY ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ:Φαίνεται οτι το smokey μακιγιάζ στα μάτια εξακολουθεί να είναι στην μόδα ακόμα και την άνοιξη και το καλοκαίρι,οι τόνοι απο το χειμωνιάτικο smokey αλλάζουν εντελώς και την θέση των σκούρων χρωμμάτων πέρνει το λαμπερό χρυσό,το παιχνιδιάρικο μωβ,το αισθησιακό μπλέ.











ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ:
Τέλος,δεν μπορούμε να παραλείψουμε το κατά εξ ακολούθησιν κλασσικό μακιγιάζ το οποίο τονίζει όλα τα πρόσωπα & τα χαρακτηριστικά εξαιτίας της λάμψης που προσφέρει & το εκπληκτικό αποτέλεσμα.


Wednesday, March 23, 2011

Two beloved trends of Spring 2011











Can you smell the flowers? Has your nose been burnt or not yet? Spring is coming! This atmosphere now that the day is slightly longer, that my jacket is not that necessary. I love this season! This year, Lace and floral patterns are so in fashion so we plan to wear them! Here are some outfits and pictures to look at !

Tuesday, March 22, 2011

AXDW Report












Yes, I made it! I visited AXDW. Being only 14 years old and attending two shows in two days in the front rows is just an accomplishment!!
Let’s see now the photos I have taken :  


Vasia Kont AXDW Fall Winter 2011 REPORT












Let’s see a detailed report with all the outfits!
_____________________________________

Για να δούμε, τι έδειξε η σουπερ σχεδιάστρια στην Διεθνή AXDW. Η ιδιοκτήτρια του lamogue Νότα Γυδάκου και η συντάκτρια του lamogue Χριστίνα παραβρέθηκαν στο εκπληκτικό, ανατριχιαστικό show της Βάσιας! 
Το αρχικό βίντεο προιδέαζε τους παραβρισκόμενους για την ροκ απογείωση της μόδας που ακολουθούσε!
Η μοναδική μουσική δια χειρός Μιχάλη!
Για να δούμε τις φωτογραφίες : 


( Αναφορά, σχολιασμός από το lamogue.com ) 
φωτογραφίες από spottedm



pictures by spottedm

The opening outfit! I like the coat!

Το συνολάκι που άνοιξε το show! Πολυ ωραίο δεν νομίζετε?



Second outfit with baggy trousers a beige blouse and a very nice black flower!

Το δεύτερο είναι πολύ ωραίο, με το φαρδύ παντελόνι και το μαύρο κορδόνι! Λατρεψαααα



This black dress is just magic. I can imagine myself wearing it!

Το μαύρο αύτο φόρεμα είναι από αυτά που θα ήθελα να φορέσω για να τραβήξω την προσοχή!



This black one is just amazing! Short with a nice neck!

Μαύρο κοντό πρωτότυπο γλυκύτατο φόρεμα !



This dress brings tears to my eyes and Vasia knows why !

Αυτό το άσπρο καταπληκτικό φόρεμα με κάνει και συγκινούμε! Η Βάσια γνωρίζει τον λόγο!



I really like the knees part! Very unique! And the dress is rock! The neck though was simply amazing as well !

Εσείς εχετε ξαναδεί τόσο ροκ επιγονατίδες? Εγώ όχι! Λάτρεψα! Και το φορεμα εκπληκτικό!




Δείτε την πλάτη!



Haven’t seen it anytime anywhere before!

Πόσο μοναδικό?



This one is just the best ever! I fell in love with it, the hand with the black thing and the bodice are just amazing. The model is Nancy Balodimou!
Το υπέροχο φόρεμα που έκλεισε το show! ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!!!!!!! 



The end! The music was ultimately rockish and beloving!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Το τέλος!

Βάσια περιμένουμε την επόμενη κολεξιόν σου! Θα σκίσεις! Συγχαρητήρια !


VASIA WE LOVE YOU AND WE CAN’T WAIT FOR THE NEXT COLLECTION !

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...